Löydä ostaja kohteellesi nopeammin

Toisaalla asuntokauppa käy hyvin, toisaalla ostajan löytäminen voi olla hyvin vaikeaa. Tuttua, eikö?

Kun asuntokaupan tilastoja raportoidaan, Suomen tasoiset keskiarvot peittävät allensa hyvin suuria alueellisia eroja. Suomi on jakautunut alueisiin, joissa asuntokauppa käy kuumana ja alueisiin, joissa myyntiajat ovat erittäin pitkiä sekä kaikkea tältä väliltä. Jopa suurten kaupunkien sisällä on toisistaan poikkeavia alueita; kaupunkien keskustassa kauppa käy, mutta laita-alueilla olevat kohteet ja varsinkin vähän iäkkäämmät omakotitalot saattavat etsiä uutta omistajaa hyvinkin pitkään. Uudiskohdetarjonta on tällä hetkellä huipussaan, ja kilpailu asunnon ostajista on kovaa.

Haastava kohde vaatii tehostettua markkinointia

Hakutuloskorostus nostaa kohdeilmoituksesi korostetulla näkyvyydellä jonon kärkeen Oikotien hakutuloksissa ja lähettää hakuvahtiviestin asunnonetsijöille, jotka etsivät kohdettasi vastaavaa kotia. Korosteväri säilyy kohdeilmoituksella kolme päivää. Tutkimustemme mukaan Hakutuloskorostus nostaa kohteen kävijämäärän jopa alkuperäistä julkaisuhetkeä korkeammalle tasolle. Hyvän välitystavan mukaan vanhaa kohdetta ei voi markkinoida uutena, mutta sen saa nostaa erikoispaikalle eli hakutulosten kärkeen Hakutuloskorostuksen avulla.

 

”Tutkimustemme mukaan Hakutuloskorostus nostaa kohteen kävijämäärän jopa alkuperäistä julkaisuhetkeä korkeammalle.”

 

Kohdeilmoituksen nostaminen Oikotien hakutulosten kärkeen onnistuu nyt myös välitysjärjestelmistä! PDX- ja Kivi-käyttäjänä saat ominaisuuden käyttöösi heti ja tuote laskutetaan yrityksesi seuraavalla laskulla. Hakutuloskorostuksen voi ostaa näppärästi myös Oikotien hallintaliittymän kautta eri maksutavoilla. Hakutuloskorostus maksaa alv:n kanssa myytävien kohteiden osalta 39 € ja vuokrattavien 19 €.

Vinkki! Hakutuloskorostuksella kannattaa nostaa myös uniikkeja kohteita, joissa ostajat ovat harvassa. Voit sopia useammasta hakutuloskorostuksesta jo osana toimeksiantoa, kun kyse on arvokohteesta.

Tutustu Hakutuloskorostukseen.