5 vinkkiä etämyynnin tueksi

Asuntokaupan ei tarvitse pysähtyä koronapandemian vuoksi, sillä asuntokauppaa käydään jo yhä enemmän digitaalisesti. Nyt viimeistään on hyvä hetki ottaa kaikki digitaaliset työvälineet käyttöön ja hoitaa niin asiakaskontaktoinnit kuin etäkaupatkin turvallisesti.

Oikotie ja PDX tarjoavat useita toiminnallisuuksia, joilla asuntokauppaa voidaan edistää myös sähköisesti: chat-palvelut, video- ja virtuaaliesittelyt, sähköiset allekirjoitukset ja sähköiset lomakkeet sekä digitaalinen asunto-osakekauppa. Lue meidän vinkit etämyynnin tueksi ja tee kaupat sujuvasti.

Oikotien ja PDX:n vinkit etämyynnin tueksi

1 Video on nyt tehokas tapa esitellä kohdetta

Oikotiellä pystyt lisäämään kohteille video- ja virtuaaliesittelyjä, joiden näkyvyyttä voit korostaa Kampanjanoston avulla. Voit hyödyntää Kampanjanostoa myös esimerkiksi livenäyttöjen promoamiseen. Näyttöilmoitukseen voi lisätä tekstiä, jonka kautta voit lisätä linkin esimerkiksi Facebook Liveen.

Jos et vielä ota kaikista kohteista videota niin varmista, että kohteiden kuvat ovat laadukkaita. Muista lisätä myös kuvatekstit nostamalla kohteen parhaat puolet esiin.

2 Helpota yhteydenpitoa chatin avulla

Chat toimii hyvänä viestintäkanavana ennen arviokäyntiä sekä toimeksiannon aikana asiakkaaseen. Chat pienentää myös ostajan kynnystä ottaa yhteyttä ja kysyä kohteesta. Tutustu chat-palveluun – autamme sinut mielellään alkuun!

3 Järjestä yksityisesittely

Kutsu asiakkaasi yksityisnäytölle, mutta muista noudattaa varovaisuutta ja huolehtia hyvästä käsihygieniasta. Jos sinulla tai potentiaalisella ostajalla ilmenee flunssaoireita, peru yksityisesittely välttääksesi tartuntariskin tai siirrä asuntonäyttö verkkoon.

4 Tee asunto-osakekaupat sähköisesti

Digitaalinen asunto-osakekauppa on turvallinen vaihtoehto kaikille asuntokaupan osapuolille myös koronaepidemian aikana – PDX mahdollistaa kaupanteon etänä alusta loppuun. PDX:n avulla voit muun muassa:

  • lähettää sähköiset markkinointimateriaalit ja sopimukset
  • tehdä tarjouksen sähköisesti
  • allekirjoittaa sopimukset sähköisesti

Myös ostajan näkökulmasta sähköiset asunto-osakekaupat sujuvat turvallisin mielin. Lue milloin sähköinen asuntokauppa on mahdollinen.

5 Julkaise kohteesi Oikotiellä huoletta

Tiesithän, että Oikotielle ilmoitetut kohteet veloitetaan vain julkaisuhetkellä – meillä ei tule lisäkustannuksia, mikäli myyntiajat pitkittyisivät. Ilmoituskohtainen maksu myös laskee ilmoitusmäärän mukaan.

Ilmoittaessasi Oikotiellä kohteesi näkyy sekä verkkopalvelussa että sovelluksessa, mikä parantaa huomattavasti yhteydenottojen mahdollisuuksia kohteistasi. Sovelluksemme kohdeilmoituksia seurataan todella aktiivisesti ja palvelussamme on viikkokävijöitä jopa yli 900 000.

 

Meiltä saat tukea ja opastusta työvälineiden käyttöön tarvittaessa. Turvallista asuntokauppaa!

Oikotie Asunnot: oikotie.asunnot@oikotie.fi, puh. 010 808 840, palvelemme arkisin klo 9-16

PDX: tuki@pdx.fi, puh. 010 800820, palvelemme arkisin klo 9-16