Myy itse


Autamme sinua onnistumaan myynnissä, oli kyseessä sitten asunto tai vaikka autotalli.
Ilmoituksesi on voimassa niin kauan kuin tarvitset! Ilmoituksen hinta 149 €.
Asunnonmyynnin ABC auttaa alkuun ja opastaa asuntokaupassa.
Katso myös pikatestillä moniko etsii sinun asuntoasi.

KAMPANJA: Myytävän asunnon rivi-ilmoitus veloituksetta Helsingin Sanomiin!


Valitse välittäjä


Oikotie auttaa sinua löytämään ja kilpailuttamaan sopivan kiinteistönvälittäjän nopeasti ja helposti. Täytä muutamat perustiedot asunnostasi, ja me toimitamme asuntosi tiedot välittäjille, jotka ovat viime aikoina myyneet alueeltasi. He esittävät asunnostasi välitystarjouksia, joista sinä valitset parhaimman.


Tee Hiljainen Myynti-ilmoitus


Harkitsetko vasta myyntiä? Kokeile Oikotien maksutonta Hiljainen Myynti™ -ilmoitusta, joka ei velvoita sinua mihinkään. Voit rauhassa kerätä ostajaehdokkaita ja lunastaa heidän yhteystietonsa muuttaessasi ilmoituksesi aktiiviseksi myynti-ilmoitukseksi. Helppoa ja riskitöntä.


Tarjoa vuokralle


Ilmoittamalla vuokrakohteesi Oikotielle säästät aikaa ja vaivaa. Palvelussamme käy viikoittain kymmeniä tuhansia vuokra-asunnon etsijöitä. Ennen ilmoituksenjättöä voit myös perehtyä vuokranantajan oppaaseemme.

Yksityishenkilönä voit ilmoittaa vuokrakohteesi vaikka ilmaiseksi tunnistautumalla pankkitunnuksilla.


Tee vuokralaisilmoitus


Tekemällä itsestäsi maksuttoman vuokralaisilmoituksen Oikotielle, tuot parhaat puolesi suoraan vuokranantajan tietoon. Löydät vuokra-asunnon nopeammin ja helpommin ennen muita. Ilmoituksesi yhteystiedot näkyvät vain Oikotien vuokranantajille.