Jyväskylästä 110 km pohjoiseen, Muuruejärvi 15 m (pituus 10 km, leveys 3 km), loivasti syvenevä, kova hiekkapohja, oma vene ja laituri

Jyväskylästä 110 km pohjoiseen, Muuruejärvi 15 m (pituus 10 km, leveys 3 km), loivasti syvenevä, kova hiekkapohja, oma vene ja laituri.
Vanhoista, veistetyistä hirsistä rakennettu mökki 2002, peruskunnostettu 2011, tupakeittiössä ja pukuhuoneessa 1800-luvun hirsipinnat näkyvissä, pesuhuone, sauna, ja tilava katettu terassi. Parvella (17 m², viistokattoinen) kaksi parivuodetta.
Mökissä on ilmalämpöpumppu.
Rannassa vierasmaja 2 vuodepaikkaa ja katettu oleskeluterassi.

Sijainti -, Viitasaari
Pinta-ala 34 m²
Kohdenumero 8797
Kaupunginosa Keihärinkoski
Loma-asunnon tyyppi Mökki tai huvila
Loma-asunnon nimi RIIHIMÖKKI
Kuvaus mökki
Ranta Kyllä
Lapsiystävällinen ranta Kyllä
Sauna Kyllä
Metsästysmahdollisuudet Kyllä
Tupakointi sallittu Ei
Henkilömäärä 2
Lisävuoteita 2
Lemmikkieläimet sallittu Ei
Juokseva vesi Kyllä
Suihku Kyllä
TV Kyllä
WC Kyllä
Lisätiedot Männikkörinteessä, kauniissa järvimaisemassa sijaitseva mökki, jossa on säilytetty vanhaa rakennustyyliä, mutta nykyaikaiset sauna ja pesutilat. Terassilta on portaat laiturille, terassin edessä jykevä puutarhakalusteryhmä ja grilli. Perämoottori 4,5 hv on vuokrattavissa. Omistajan mailla pienriistanmetsästysmahdollisuus sopimalla. Kuuluisat Juhani Ahon Huopanankosket 2 km veneellä, kalarikas Muuruejärvi, mainiot marjastus- ja sienestysmaat vieressä. Mökin vuokrahintaan kuuluu 1 koskikalastuslupa, ohjeet mökillä. Viitasaaren keskustaan 23 km, Huopanankoski 5,5 km, Pyhä-Häkin kansallispuisto 40 km, Jyväskylän lentoasema 90 km, Piispalan matkailukeskuksen monipuoliset harrastusmahdollisuudet 27 km.

Hintatiedot ja muut kustannukset

Päivävuokra (alkaen) 173,00 € / päivä
Viikkovuokra (alkaen) 404,00 € / viikko

Talon ja tontin tiedot

Rakennusvuosi 2002
Rakennusmateriaali Hirsi
Liikenneyhteydet 4 110
Lämmitys Sähkölämmitys
Etäisyys keskustaan (m) 23000
Etäisyys ravintolaan (m) 23000
Etäisyys kauppaan (m) 4000
Laatuluokitus (tähdissä) 2
Linkit Varaa tästä

Kohteen ilmoittaja

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.