Jyväskylästä 105 km pohjoiseen, Ylä-Keitele-järvi 50 m, matalaa luonnonhiekkarantaa, oma vene

Jyväskylästä 105 km pohjoiseen, Ylä-Keitele-järvi 50 m, matalaa luonnonhiekkarantaa, oma vene. Pyöröhirsirakennus 1997, tupakeittiö, makuuhuone 2 vuodetta, parvitilassa 2 vuodetta ja 1 lisävuode ja parveke, pesuhuone, sauna, avokuisti. Tupakeittiössä levitettävä sohva vaihtoehtovuoteeksi. Mökissä ilmalämpöpumppu, puuhella ja pesutilassa lattialämmitys.
Rantasaunassa pukuhuone ja saunatupa 2 kesävuodetta.

Sijainti -, Viitasaari
Pinta-ala 60 m²
Kohdenumero 6964
Kaupunginosa Viitasaari
Loma-asunnon tyyppi Mökki tai huvila
Loma-asunnon nimi Aurinkolahti
Kuvaus mökki
Ranta Kyllä
Lapsiystävällinen ranta Kyllä
Sauna Kyllä
Tupakointi sallittu Ei
Henkilömäärä 2
Lisävuoteita 3
Lemmikkieläimet sallittu Kyllä
Juokseva vesi Kyllä
Suihku Kyllä
TV Kyllä
WC Kyllä
Lisätiedot Rinnetontilla sijaitseva mökki, mökin ympärillä luonnomukaista nurmikkoa. Ihanteellinen leveä ja matala luonnonhiekkaranta kallioiden välissä. Rannassa grillikatos ja rantasauna. Mökin vuokraan sisältyy 1 virveli ja mato-onkia. Mökin tontti rajoittuu toiselta sivulta valtion virkistysalueeseen, missä mainiot patikointimaastot mm. nuotiopaikka ja lähde. Sovittaessa omistaja vie maksusta uistelu/kalastusretkelle moottoriveneellä. Lähivesistöllä on useita valtion omistamia saaria, joissa rantautumispaikat ja nuotiopaikka, lähin saari 800 m. Talvella jäällä moottorikelkkauria hiihtämiseen. Vesijohtovesi tulee järvestä, joten sitä ei suositella juotavaksi. Omistaja toimittaa kanisterillisen juomavettä loman aluksi, sen jälkeen asiakas hakee juomaveden itse. Viehekalastuspaikka Huopanankoski 14 km, hiihtokeskus Savivuori 16 km, Viitasaaren keskustaan 14 km, Hännilänsalmen ST1 baari 9 km. Loppusiivous 85 euroa, liinavaatteet 11 euroa/henkilö. Vaihtopäivä perjantai A-kaudella.

Hintatiedot ja muut kustannukset

Päivävuokra (alkaen) 179,00 € / päivä
Viikkovuokra (alkaen) 418,00 € / viikko

Talon ja tontin tiedot

Rakennusvuosi 1997
Liikenneyhteydet 5 95
Lämmitys Sähkölämmitys
Etäisyys hiihtokeskukseen (m) 16000
Etäisyys ravintolaan (m) 14000
Etäisyys kauppaan (m) 14000
Laatuluokitus (tähdissä) 3
Linkit Varaa tästä

Kohteen ilmoittaja

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.