Seuraa tätä taloa

Tee korvamerkintä ja saat tietoa uusista ilmoituksista ja hintamuutoksista tässä talossa.
Lue lisääTässä talossa on 0 korvamerkintää

Hinta-arvio 4 095 €/m²

Hinta-arvio perustuu Orava Rahastot Oyj:n laatimiin laskentamalleihin, Oikotien ilmoitustietoihin ja Tilastokeskuksen julkaisemiin tilastoihin. Arvio pohjautuu alueen keskimääräisiin neliöhintoihin.

Esimerkkihuoneistojen hinta-arvioita

30 m², 5 019 €/m², 150 572 €

50 m², 4 548 €/m², 227 399 €

70 m², 4 169 €/m², 291 840 €

Pyydä tarkka arvio


Alueen keskihinta

1 180 €/m² (kuuden kuukauden muutos - 672 €)

Katso kaikki hinnat

Talon tärkeimmät tiedot

Puuskarinne 7, 00850 Helsinki Laajasalo, Jollas, Itä-Helsinki

Talotyyppi Kerrostalo Lämmitys Vesikeskuslämmitys
Talotyyppi tarkemmin Muut asuinkerrostalot Tontti Oma
Rakennusvuosi 1997 Lämmönlähde Kauko- tai aluelämpö
Kerroksia 3 Hissi -
Huoneistojen koot 62 - 102 m² Sauna -

Katso kaikki talon tiedot

Taloon saatavilla olevat palvelut

Sähkövertailu Valitse halvin sähkösopimus!

Tähän taloon sähköt
Vain 156 €/vuosi
Säästä vähintään 112 €


Tee sähkösopimus

Alueen julkiset palvelut

Katso alueen julkiset palvelut ja joukkoliikenne

Laajasalo - Tietoa lähialueesta

Ulkoilusta kiinnostuneille, lähistöltä löytyy suurehko metsäalue nimeltä Aittasaari. Alue sopii mm. lenkkeilyyn, marjastamiseen sekä sienestykseen.


Laajasalo on kaupunginosa Itä-Helsingissä, Herttoniemen vieressä. Nimestään huolimatta se on tosiasiassa saari, vaikka sitä Tammisalon kohdalla erottaakin mantereesta vain pari metriä leveä kanava. Laajasalo tunnetaan uneliaana lähiönä, mikä johtuu sen syrjäisestä sijainnista, mutta samasta syystä se ei ole samalla tavalla rauhaton kuin moni metroasemien kupeessa sijaitseva alue. Rehellisyyden nimissä, siellä kuitenkin kaivetaan vieläkin (2013) yllättävän usein ase esille erimielisyyksien sattuessa. Ampumatapaukset ovat kuitenkin harvinaisia, pojat lähinnä pullistelee toisilleen omissa oloissaan.

Laajasalo elää tällä hetkellä muutoksen aikaa, sillä Vuosaaren sataman valmistumisen myötä on Laajasalon vanha öljysatama purettu ja tilalle rakennetaan suurta, noin 11 000 uuden asukkaan asuinaluetta, Kruunuvuorenrantaa. Alue sijaitsee meren äärellä, kantakaupungin rantoja vastapäätä, ja Kruunuvuorenrannasta on suunnitteilla siltayhteys luultavimmin Kalasatamaan ja lauttayhteys Katajannokalle. Näin Laajasalon alue yhdistyisi merkittävällä tavalla kantakaupungin kanssa.

Asuntokannaltaan Laajasalo on 1960-luvun vuokrakerrostalojen ja omakoti- ja rivitaloalueiden yhdistelmä. Laajasalon eteläpuolella sijaitsee Santahaminan varuskunta omalla saarellaan, jonne Laajasalosta on siltayhteys.

Valitse alueen ammattilainen avuksesi

Näytä lisää välittäjiä