Seuraa tätä taloa

Tee korvamerkintä ja saat tietoa uusista ilmoituksista ja hintamuutoksista tässä talossa.
Lue lisääTässä talossa on 2 korvamerkintää

Hinta-arvio 1 920 €/m²

Hinta-arvio perustuu Orava Rahastot Oyj:n laatimiin laskentamalleihin, Oikotien ilmoitustietoihin ja Tilastokeskuksen julkaisemiin tilastoihin. Arvio pohjautuu alueen keskimääräisiin neliöhintoihin.

Esimerkkihuoneistojen hinta-arvioita

30 m², 2 179 €/m², 65 381 €

50 m², 1 933 €/m², 96 635 €

70 m², 1 795 €/m², 125 652 €

Pyydä tarkka arvio


Katso kaikki hinnat

Talon tärkeimmät tiedot

Makasiinikatu 6, 90130 Oulu Myllytulli

Talotyyppi Kerrostalo Lämmitys Vesikeskuslämmitys
Talotyyppi tarkemmin Luhtitalot Tontti Vuokralla
Rakennusvuosi 1991 Lämmönlähde Kauko- tai aluelämpö
Kerroksia 5 Hissi -
Huoneistojen koot 44 - 98 m² Sauna -

Katso kaikki talon tiedot

Taloon saatavilla olevat palvelut

Sähkövertailu Valitse halvin sähkösopimus!

Tähän taloon sähköt
Vain 143 €/vuosi
Säästä vähintään 101 €


Tee sähkösopimus

Myllytulli - Tietoa lähialueesta

Erittäin hyvän asuinpaikan maineessa oleva Myllytulli on vanhalle teollisuusalueelle rakennettu kaupunginosa Oulun keskustan tuntumassa. Alueella asuu noin 2 100 asukasta.

1980-luvun alussa teollisuuden väistyttyä alueelta Myllytullin vanha teollisuusalue haluttiin kaavoittaa osaksi kaupungin keskustaa. Nykyisen kaavan 1984 on tehnyt arkkitehti Juhani Boman, joka voitti alueen suunnittelusta järjestetyn arkkitehtikilpailun. Kaavan toteutuminen on tehnyt Myllytullista nykyaikaisen kaupunginosan, jossa näkyvät hyvin menneen ajan piirteet.

Teollisuusalueen lisäksi Myllytullin kaupunginosaan kuuluvat Verven alue, entinen sotilassairaalan alue Lasaretinsaaressa, Oulun lääninvankilan alue ja Koskenniska korkeine asuinkerrostaloineen.


Oulu sijaitsee oivassa paikassa merimaisemista pitävälle. Sen lähin merialue on Suomen ja Ruotsin välissä sijaitseva Pohjanlahti, joka muodostaa Itämeren pohjoisimman osan. Pohjanlahden osa-alueet ovat: Merenkurkku, Selkämeri sekä Perämeri.

Pituutta lahdella 650 kilometriä ja sen pinta-ala on noin 104 000 km². Lahden suurin leveys on 350 km Selkämerellä ja kapein kohta on Merenkurkussa, noin 70 km. Syvin kohta sijaitsee lähellä Å;ngermanlandin rannikkoa ja on 294 metriä syvä.

Valitse alueen ammattilainen avuksesi

Näytä lisää välittäjiä