Seuraa tätä taloa

Tee korvamerkintä ja saat tietoa uusista ilmoituksista ja hintamuutoksista tässä talossa.
Lue lisääTässä talossa on 1 korvamerkintää

Hinta-arvio 1 840 €/m²

Hinta-arvio perustuu Orava Rahastot Oyj:n laatimiin laskentamalleihin, Oikotien ilmoitustietoihin ja Tilastokeskuksen julkaisemiin tilastoihin. Arvio pohjautuu alueen keskimääräisiin neliöhintoihin.

Esimerkkihuoneistojen hinta-arvioita

30 m², 2 448 €/m², 73 439 €

50 m², 2 098 €/m², 104 880 €

70 m², 1 840 €/m², 128 810 €

Pyydä tarkka arvio


Alueen keskihinta

1 861 €/m² (kuuden kuukauden muutos - 177 €)

Katso kaikki hinnat

Talon tärkeimmät tiedot

Mateenmutka 2, 70700 Kuopio Levänen, Särkilahti

Talotyyppi Kerrostalo Lämmitys Vesikeskuslämmitys
Talotyyppi tarkemmin Luhtitalot Tontti Vuokralla
Rakennusvuosi 2000 Lämmönlähde Kauko- tai aluelämpö
Kerroksia 2 Hissi -
Huoneistojen koot 53 - 84 m² Sauna -

Katso kaikki talon tiedot

Taloon saatavilla olevat palvelut

Sähkövertailu Valitse halvin sähkösopimus!

Tähän taloon sähköt
Vain 128 €/vuosi
Säästä vähintään 93 €


Tee sähkösopimus

Levänen - Tietoa lähialueesta

Mateenmutka 2 sijaitsee kaupunginosassa nimeltä Levänen. Paikalliset pitävät kaupunginosaa hyvänä ja turvallisena asuinalueena.


Kuopio sijaitsee Kallaveden, yhden Suomen suurimman järven, vieressä. Sen pinta-ala on 472,76 neliökilometriä, keskimääräinen korkeus merenpinnasta on 82 metriä, keskisyvyys 8,9 metriä ja syvin kohta 75 metriä.

Kallavesi muodostaa muiden samassa tasossa olevien järvialtaiden (Suvasvesi, Juurusvesi, Riistavesi ja Muuruvesi) kanssa 898 neliökilometrin laajuisen Iso-Kallan, joka on pinta-alaltaan Suomen viidenneksi suurin sisävesiallas. Iso-Kallan lähiseutu on myös merkittävä kesämökki- ja virkistyskalastusalue.

Kallavedeltä lähtee vesi- ja veneilyreittejä pohjoiseen Iisalmeen (Iisalmen reitti), Vieremälle ja Kiuruvedelle, koilliseen Siilinjärvelle, Juankoskelle ja Nilsiään (Nilsiän reitti), kaakkoon Heinävedelle (Heinäveden reitti) ja edelleen Savonlinnaan sekä etelään syväväylä Leppävirralle, Varkauteen (Leppävirran reitti) ja Savonlinnaan.

Huomattavaa kaupallista liikennettä Kallaveden kautta kulkee Siilinjärveltä (kaivosteollisuus) sekä Iisalmesta (puunjalostusteollisuus) edelleen Varkauteen ja Suur-Saimaalle sekä Saimaan kanavalle asti.

Matkailulla on tärkeä rooli Kallaveden vesistöalueella. Kuopiosta lähtevät matkustajalaivat kuljettavat turisteja sekä lyhyillä paikallisristeilyillä että reittiliikenteessä Kuopio-Heinävesi-Savonlinna ja Kuopio-Varkaus-Savonlinna-Lappeenranta välillä lähinnä kesäaikaan, mutta myös syksyllä.

Valitse alueen ammattilainen avuksesi