Seuraa tätä taloa

Tee korvamerkintä ja saat tietoa uusista ilmoituksista ja hintamuutoksista tässä talossa.
Lue lisääTässä talossa on 0 korvamerkintää

Talon ilmoitukset

Vuokrattavana

3H+K+S 71,5 m², 948 €/kk

Näytä kaikki talon ilmoitukset (2 kpl)


Alueen keskihinta

2 611 €/m² (kuuden kuukauden muutos + 172 €)

Katso kaikki hinnat

Talon tärkeimmät tiedot

Hatsalankatu 36, 70110 Kuopio Hatsala, Keskusta

Talotyyppi Kerrostalo Lämmitys Vesikeskuslämmitys
Talotyyppi tarkemmin Muut asuinkerrostalot Tontti Oma
Rakennusvuosi 1955 Lämmönlähde Kauko- tai aluelämpö
Kerroksia 4 Hissi -
Huoneistojen koot 34 - 72 m² Sauna -

Katso kaikki talon tiedot

Taloon saatavilla olevat palvelut

Sähkövertailu Valitse halvin sähkösopimus!

Tähän taloon sähköt
Vain 115 €/vuosi
Säästä vähintään 82 €


Tee sähkösopimus

Hatsala - Tietoa lähialueesta

Osoitteen kaupunginosan nimi on Hatsala. Kaupunkilaisten mielestä, kyseessä on ehdottomasti yksi kaupungin parhaista asuinalueista.


Kuopio sijaitsee Kallaveden, yhden Suomen suurimman järven, vieressä. Sen pinta-ala on 472,76 neliökilometriä, keskimääräinen korkeus merenpinnasta on 82 metriä, keskisyvyys 8,9 metriä ja syvin kohta 75 metriä.

Kallavesi muodostaa muiden samassa tasossa olevien järvialtaiden (Suvasvesi, Juurusvesi, Riistavesi ja Muuruvesi) kanssa 898 neliökilometrin laajuisen Iso-Kallan, joka on pinta-alaltaan Suomen viidenneksi suurin sisävesiallas. Iso-Kallan lähiseutu on myös merkittävä kesämökki- ja virkistyskalastusalue.

Kallavedeltä lähtee vesi- ja veneilyreittejä pohjoiseen Iisalmeen (Iisalmen reitti), Vieremälle ja Kiuruvedelle, koilliseen Siilinjärvelle, Juankoskelle ja Nilsiään (Nilsiän reitti), kaakkoon Heinävedelle (Heinäveden reitti) ja edelleen Savonlinnaan sekä etelään syväväylä Leppävirralle, Varkauteen (Leppävirran reitti) ja Savonlinnaan.

Huomattavaa kaupallista liikennettä Kallaveden kautta kulkee Siilinjärveltä (kaivosteollisuus) sekä Iisalmesta (puunjalostusteollisuus) edelleen Varkauteen ja Suur-Saimaalle sekä Saimaan kanavalle asti.

Matkailulla on tärkeä rooli Kallaveden vesistöalueella. Kuopiosta lähtevät matkustajalaivat kuljettavat turisteja sekä lyhyillä paikallisristeilyillä että reittiliikenteessä Kuopio-Heinävesi-Savonlinna ja Kuopio-Varkaus-Savonlinna-Lappeenranta välillä lähinnä kesäaikaan, mutta myös syksyllä.

Valitse alueen ammattilainen avuksesi