Seuraa tätä taloa

Tee korvamerkintä ja saat tietoa uusista ilmoituksista ja hintamuutoksista tässä talossa.
Lue lisääTässä talossa on 0 korvamerkintää

Hinta-arvio 1 354 €/m²

Hinta-arvio perustuu Orava Rahastot Oyj:n laatimiin laskentamalleihin, Oikotien ilmoitustietoihin ja Tilastokeskuksen julkaisemiin tilastoihin. Arvio pohjautuu alueen keskimääräisiin neliöhintoihin.

Esimerkkihuoneistojen hinta-arvioita

30 m², 1 512 €/m², 45 373 €

50 m², 1 422 €/m², 71 112 €

70 m², 1 308 €/m², 91 532 €

Pyydä tarkka arvio


Alueen keskihinta

2 245 €/m² (kuuden kuukauden muutos + 782 €)

Katso kaikki hinnat

Talon tärkeimmät tiedot

Varvintie 1, 53300 Lappeenranta Kanavansuu

Talotyyppi Kerrostalo Lämmitys Vesikeskuslämmitys
Talotyyppi tarkemmin Muut asuinkerrostalot Tontti -
Rakennusvuosi 1993 Lämmönlähde -
Kerroksia 3 Hissi -
Huoneistojen koot - Sauna -

Katso kaikki talon tiedot

Taloon saatavilla olevat palvelut

Sähkövertailu Valitse halvin sähkösopimus!

Tähän taloon sähköt
Vain 435 €/vuosi
Säästä vähintään 260 €


Tee sähkösopimus

Kanavansuu - Tietoa lähialueesta

Kanavansuu on noin kahdeksan kilometrin päästä keskustasta, nimensä mukaisesti Saimaan kanavan suussa sijaitseva kaupunginosa. Alueella Telakanmäeksi kutsutaan Kaukaan virkailijoille ja työväelle rakennettua yhtenäistä asuntoaluetta 1920-1930-luvuilta. Kanavansuun vanhimmat rakennukset ovat peräisin 1800-luvun lopulta. Norjalaiset veljekset James ja Thomas Salvesen ostivat kanavan suulta pari maatilaa ja Varkaansaaren, jonne perustivat sahan. Lauritsalan saha oli yksi harvoista suursahoista Suomessa. Vanhojen talojen rinnalle syntyi uutta asutusta 1990-luvulla. Alueella pidettiin asuntomessut 1999. Kerrostaloasuminen on alueella nykyisin niukasti enemmistönä. Kanavansuun maine asuinpaikkana on hyvä.


Lappeenranta sijaitsee Suomen suurimman järven, Saimaan vieressä. Sen pinta-ala on huimat 4 400 neliökilometriä. Saimaa muodostuu useista salmien yhdistämistä järvenselistä, joista suurimpia ovat Etelä-Saimaa, Pihlajavesi Savonlinnan eteläpuolella, Haukivesi Savonlinnan pohjoispuolella ja Pyhäselkä Joensuun eteläpuolella.

Saimaan keskimääräinen pinnankorkeus on 75,70 metriä merenpinnan yläpuolella. Suurin mitattu syvyys on 84 metriä. Suurimman osan vesistään Saimaa saa Pielisen reitiltä Pielisjoesta, joka laskee Saimaan tasolle Pyhäselällä Joensuussa.

Saimaan kanava kulkee Lappeenrannasta Viipuriin ja Suomenlahteen. Toiset kanavat yhdistävät Saimaan toisiin itäisen Suomen järviin, muun muassa Unnukkaan, Kallaveteen, Pieliseen ja Juojärveen. Matkailijat, veneilijät ja risteilyalusten matkustajat muodostavat rahtiliikenteen lisäksi, kanavien tärkeimmän käyttäjäryhmän.

Valitse alueen ammattilainen avuksesi