Seuraa tätä taloa

Tee korvamerkintä ja saat tietoa uusista ilmoituksista ja hintamuutoksista tässä talossa.
Lue lisääTässä talossa on 0 korvamerkintää

Alueen keskihinta

1 589 €/m² (kuuden kuukauden muutos + 0 €)

Katso kaikki hinnat

Talon tärkeimmät tiedot

Mieluantie 132, 52300 Ristiina Liikala

Talotyyppi Muu Lämmitys Ei kiinteää lämmitystä
Talotyyppi tarkemmin Lasten- ja koulukodit Tontti -
Rakennusvuosi 1983 Lämmönlähde -
Kerroksia 2 Hissi -
Huoneistojen koot - Sauna -

Katso kaikki talon tiedot

Taloon saatavilla olevat palvelut

Sähkövertailu Valitse halvin sähkösopimus!

Tähän taloon sähköt
Vain 705 €/vuosi
Säästä vähintään 405 €


Tee sähkösopimus

Liikala - Tietoa lähialueesta

Kohde sijaitsee kaupunginosassa nimeltä Liikala. Asukkaat luonnehtivat paikkaa rauhalliseksi ja turvalliseksi pientalo-alueeksi. Lyhyt matka lähimmälle järvialueelle koetaan myös plussaksi.


Mikkelin kaupungissa asuu 49 000 henkilöä, ja sen pinta-ala on 2 124,60 km², josta 424,92 km² on vesistöjä. Järviä ja lampia kaupungissa on noin 700. Vuonna 2013, Ristiina ja Suomenniemi yhdistettiin kuntaliitoksella Mikkeliin. Mikkelin nykyiset naapurikunnat ovat Hirvensalmi, Juva, Kangasniemi, Pieksämäki ja Puumala.


Ristiina sijaitsee Suomen suurimman järven, Saimaan vieressä. Sen pinta-ala on huimat 4 400 neliökilometriä. Saimaa muodostuu useista salmien yhdistämistä järvenselistä, joista suurimpia ovat Etelä-Saimaa, Pihlajavesi Savonlinnan eteläpuolella, Haukivesi Savonlinnan pohjoispuolella ja Pyhäselkä Joensuun eteläpuolella.

Saimaan keskimääräinen pinnankorkeus on 75,70 metriä merenpinnan yläpuolella. Suurin mitattu syvyys on 84 metriä. Suurimman osan vesistään Saimaa saa Pielisen reitiltä Pielisjoesta, joka laskee Saimaan tasolle Pyhäselällä Joensuussa.

Saimaan kanava kulkee Lappeenrannasta Viipuriin ja Suomenlahteen. Toiset kanavat yhdistävät Saimaan toisiin itäisen Suomen järviin, muun muassa Unnukkaan, Kallaveteen, Pieliseen ja Juojärveen. Matkailijat, veneilijät ja risteilyalusten matkustajat muodostavat rahtiliikenteen lisäksi, kanavien tärkeimmän käyttäjäryhmän.

Valitse alueen ammattilainen avuksesi