Seuraa tätä taloa

Tee korvamerkintä ja saat tietoa uusista ilmoituksista ja hintamuutoksista tässä talossa.
Lue lisääTässä talossa on 0 korvamerkintää

Alueen keskihinta

1 534 €/m² (kuuden kuukauden muutos + 0 €)

Katso kaikki hinnat

Talon tärkeimmät tiedot

Kärnäntie 16, 90830 Haukipudas Haukipudas, Santaholma

Talotyyppi Rivitalo Lämmitys Suora sähkölämmitys
Talotyyppi tarkemmin Rivitalot Tontti -
Rakennusvuosi - Lämmönlähde -
Kerroksia 1 Hissi -
Huoneistojen koot - Sauna -

Katso kaikki talon tiedot

Taloon saatavilla olevat palvelut

Sähkövertailu Valitse halvin sähkösopimus!

Tähän taloon sähköt
Vain 703 €/vuosi
Säästä vähintään 406 €


Tee sähkösopimus

Haukipudas - Tietoa lähialueesta

Haukipudas tunnetaan yleisesti kaupunkilaisten keskuudessa kelvollisena keskitason asuinalueena, jossa asuntojen hinnat ja laatu kulkevat mukavasti käsi kädessä.


Vuonna 1605 Ruotsin kuningas Kaarle IX:n toimesta perustettu Oulu on Pohjois-Suomen vanhin kaupunki. Oulun nousukausi alkoi vuonna 1765, kun kaupunki sai ulkomaankaupan mahdollistavat tapulikaupunkioikeudet. Koko 1800-luvun ajan Oulu oli ylivoimaisesti Suomen suurin tervanviejä. Tervaporvarit olivat Oulun kaupungin johtavat kauppiassuvut, jotka kävivät ulkomaankauppaa tervalla. Vienti- ja tuontikaupan lisäksi tervaporvarit harjoittivat laivanvarustusta ja sahatoimintaa.

Vuonna 1822 tulipalo tuhosi koko keskustan, ja arkkitehti Carl Ludvig Engel laati kaupungille uuden ruutukaavan. Kaikkiaan Oulu on palanut historiansa aikana kymmenen kertaa.

Oulu väkiluvultaan Suomen viidenneksi suurin kaupunki. Sen väkiluku on 190 000 asukasta ja pinta-ala 1 513,36 km², josta 1 410,40 km² on maata, 34,30 km² sisävesiä ja loput 68,66 km² merta. Oulun naapurikunnat ovat Hailuoto, Kempele, Muhos, Pudasjärvi, Tyrnävä ja Utajärvi. Vuoden 2013 alusta, Ouluun kuuluu kuntaliitosten ansiosta myös Haukipudas, Kiiminki, Oulunsalo ja Yli-Ii.


Haukipudas sijaitsee oivassa paikassa merimaisemista pitävälle. Sen lähin merialue on Suomen ja Ruotsin välissä sijaitseva Pohjanlahti, joka muodostaa Itämeren pohjoisimman osan. Pohjanlahden osa-alueet ovat: Merenkurkku, Selkämeri sekä Perämeri.

Pituutta lahdella 650 kilometriä ja sen pinta-ala on noin 104 000 km². Lahden suurin leveys on 350 km Selkämerellä ja kapein kohta on Merenkurkussa, noin 70 km. Syvin kohta sijaitsee lähellä Å;ngermanlandin rannikkoa ja on 294 metriä syvä.

Valitse alueen ammattilainen avuksesi