19 900 €1 106 m²

Salmentakasentie 7, Syöte, Pudasjärvi

Velaton hinta
19 900 €
Tontin pinta-ala
1 106 m²
Kaupunginosa
Syöte
Kaupunki
Pudasjärvi

Iso-Syöte Salmiperä 2-2

Ainutlaatuiset puitteet ympärivuotiseen loma-asumiseen kehittyvän Syötteen matkailukeskuksessa

Salmentakasen ranta-asemakaava-alueen tontit sijaitsevat Syötteen luonnonkauniissa maisemassa, Naamankajärven läheisyydessä Salmiperällä. Vapaita lomarakennuspaikkoja on määräaloina sekä yksi kiinteistö.

Kortteliin 1 kaavamerkinnällä RA/r saa rakentaa useampi huoneistoisen I 1/3, eli parvellisen lomarakennuksen sekä talousrakennuksen. Kortteleihin 2, 4 ja 5 kaavamerkinnällä RA - rakennuspaikalle saa rakentaa enintään 2 huoneistoa käsittävän I 1/3, eli parvellisen lomarakennuksen sekä talousrakennuksen. Kohteissa ei ole vaatimuksia rakennusten yhtenäiselle ulkoasulle, eikä aikaan sidottua rakennuspakkoa. Tonttien nurkalle on vedetty valmiiksi vesijohto, viemäri, sähkö ja 100 Mb laajakaistavalokuitu.

Korttelin 2 tontilla 2 on rakennusoikeutta 125 k-m2 ja sille saa rakentaa enintään kaksi huoneistoisen loma-rakennuksen ja talousrakennuksen.

Aivan tonttien äärellä on monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Venepaikka löytyy yhteiskäyttöön tarkoitetulla rannalla. Syötteen monipuoliselle hiihtolatuverkostolle, maastopyöräilemään, kelkkareitille, melomaan, kalaan ja vaikkapa metsälle pääsee lähes suoraan mökin pihasta. Hoidettu uimaranta sijaitsee noin 1 km etäisyydellä Naamankajärven toimintakeskuksessa.

Syötteen matkailukeskuksen monipuoliset palvelut: laskettelurinteet, kauppa, skeittiparkki ym. ovat vain 5 km etäisyydellä. Syötteen kansallispuiston luontokeskukseen on matkaa 7 km. SkiBus kulkee talvisin muutaman sadan metrin päästä Syötekyläntieltä.

Ouluun kertyy matkaa vain 136 km ja Pudasjärven kaupunkikeskukseen n. 50 km.

Pystymme hankkimaan halutessasi paikallisen luotettavan rakennusurakoitsijan, jonka avulla saat helposti toiveittesi loma-asunnon vaikkapa avaimet käteen periaatteella!

Halutessasi voit ostaa tonttisi yhteyteen lisämaata tai vuokrata tonttisi.

Kysy lisää!

Rakentamisesta voit kysyä lisätietoja Pudasjärven rakennusvalvonnasta.

Perustiedot

Kaupunginosa
Syöte
Kohdenumero
9617898
Tonttityyppi
Vapaa-ajan tontti
Tontin pinta-ala
1 106 m²
Rannan (vesistön) tyyppi
Järvi
Rannan omistus
Rantaoikeus

Hinta

Velaton hinta
19 900 €
Myyntihinta
19 900 €
Neliöhinta
17,99 € / m2

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Vapaa-ajan tontti
Rannan (vesistön) tyyppi
Järvi
Rakennusoikeus
125 k-m2

Ota yhteyttä ilmoittajaan

LKV Rantamökki Oy
Vesipääskyntie 2 B, 90540 Oulu

Ota yhteyttä ilmoittajaan